Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ZENTANGLE

Πήρα την απόφαση να δοκιμάσω και εγώ να κάνω ένα σχέδιο zentangle. Έτσι πήρα χαρτί σε ιδανικό μέγεθος ώστε να το κορνιζάρω και στολίσω τον τοίχο του σαλονιού μου και σας το παρουσιάζω!!

9 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφο.. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ξανακούσει για αυτό αλλά φαίνεται ενδιαφέρον κοινώς θα το ψάξω.. Φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείχνει πολύ όμορφο, αλλά κι εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το zentangle είναι μέθοδος σχεδίασης μοτίβων που αποδεικνύει ότι όλοι μπορούν να ζωγραφίσουν. Zentangle είναι μια δημιουργική ή σχεδιαστική αν θέλετε γλώσσα συμβόλων και μοτίβων που ανοίγει δρόμους εσωτερικότητας και δημιουργίας.
      Νομίζω ότι είναι καλύτερα να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους για να τα μάθετε όλα καλύτερα!
      Πάντως σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!

      Διαγραφή
  3. Η σχαδίαση zentangle είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες απόψεις τέχνης.Πάντα μου άρεζε και πολλές φορές τη μεταχειρίστηκα στη δουλειά μου όταν είχα το εργαστήρι μου.Θυμάμαι μια φορά τη μεταχειρίστηκα σε..τοιχογραφία σε ένα γραφείο .Θέλει απλά υπομονή και ακρίβεια στις ενώσεις,κάτι που το έχω.Χάρηκα γλυκιά μου για την επίσκεψη σου γιατί έτσι βρήκα την ευκαιρία να σε γνωρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και θα χαρώ πολύ να τα λέμε.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Κρίστυ , χάρηκα για την επίσκεψη σου , γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να δω αυτήν την υπέροχη άποψη τέχνης και να βλέπω ότι όμορφο κάνεις . Η Αχτίδα έχει καλύτερη άποψη επί του θέματος , εγώ θαυμάζω!!!!
    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει πολύ αυτή η τεχνική. Δοκίμασε τη και με άλλα χρώματα για αντίθεση. Εγώ έκανα κάτι παρόμοιο το καλοκαίρι πάνω σε πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφος πίνακας δεν ξέρω αν γίνετε και με χρώματα η τεχνική είναι αυτή, νομίζω πως θα μου άρεσε και με λάδια.
    Χάρηκα που σε βρήκα!!!!!!! Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι υπέροχο!!!!Μου βάζεις ιδέες,τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή